• Wij helpen ondernemers om succesvol te zijn

  door ze zorgen uit handen te nemen en ze de juiste keuzes te laten maken op fiscaal, financieel en strategisch gebied

  Wij helpen ondernemers om succesvol te zijn
 • Wij worden er gelukkig van als wij ondernemers verder kunnen helpen

  als een betrouwbaar en allround MKB-adviseur

  Wij worden er gelukkig van als wij ondernemers verder kunnen helpen
 • De ondernemer kan zich concentreren op het ondernemen

  omdat hij weet dat de zaken eromheen goed geregeld zijn

  De ondernemer kan zich concentreren op het ondernemen

Onze visie

Wij helpen ondernemers om succesvol te zijn - door ze de juiste keuzes te laten maken op fiscaal, financieel en strategisch gebied.

In verschillende ondernemingsfasen heb je verschillende behoeften. Een start-up van drie techneuten worstelt met heel andere vragen dan een gevestigd bedrijf met een paar honderd medewerkers. Daar is onze dienstverlening op aangepast.

Toch is er één gemene deler: de ondernemer. Bedrijven zijn succesvoller als de ondernemer zich kan concentreren op zijn business. Dat maken wij mogelijk.

Dat doen we door de zaken eromheen uit handen te nemen, zoals jaarrekeningen en belastingaangiften – én door de ondernemer te adviseren op de belangrijke momenten. Bijvoorbeeld bij het aangaan van een samenwerking, het ontwikkelen van nieuwe markten of producten of het proberen te binden van sleutelfiguren voor de toekomst.

Wij kunnen de ondernemer alleen goed adviseren als we zijn doelstellingen kennen en zijn onderneming begrijpen. We investeren daarom in regelmatig contact. Dat zijn geen vrijblijvende praatjes, maar strategische sessies met een duidelijke agenda. Op basis van actuele managementinformatie bekijken we hoe het gaat en wat er nodig is voor de volgende stap. We helpen je vervolgens ook om die stap te zetten.